Kikki Danielssons fräcka knep mot telefonförsäljare – som får dem att slänga på luren direkt

Något som kan vara riktigt irriterande är ihärdiga och påträngande telefonförsäljare.

Ena erbjudandet är bättre än det andra – och de är mästare på att få det att låta som att just det här är en chans man bara får en gång i livet.

Även om man tackar nej, så fortsätter de gärna att tjata – och det gäller att orka stå på sig så att man inte begår ett misstag som kan stå en dyrt.

Det bästa brukar vara att försöka avsluta på ett rappt, artigt och bestämt sätt. Eller så gör man som underbara Kikki Danielsson.

Även om man kan bli galen på den där ihärdiga telefonförsäljaren, så gäller det att ha viss förståelse. Personen på andra sidan gör faktiskt bara sitt jobb – och även om hon eller han kan vara jobbig, så behöver man inte agera otrevligt eller elakt.

Kikkis fräcka knep – mot försäljare

Kikki Danielsson, den älskade dansbandsdrottningen, är en mästare på att hantera den här typen av situationer.

Bild: Wikimedia Commons

Hon bjuder alltid på sig själv – och när hon för en tid sedan delade med sig av ett fräckt knep mot telefonförsäljare fick hon sina följare att skratta högt.

”Alltid när någon försäljare ringer, är jag bara tyst och lyssnar på rösten. När dom har ropat ”HALLÅ” tillräckligt många gånger trollar jag fram min allra sexigaste röst och väser hest ”VAD HAR DU PÅ DIG?”. För det mesta funkar det och efter samtalet blockerar jag numret. Ett onödigt samtal mindre. Testa du också!”, har hon skrivit på sin populära Instagram.

Hyllas av sina följare

Måna av artistens fans fullkomligt älskade hennes oväntade knep – och en hel del lovade också att själva testa om det fungerade för dem.

”Du är toppen, tack för tipset”, skrev en.

”Skrattar så tårarna rinner. Tack för tipset, det ska jag prova”, lovade en annan.

”Snor den idén rakt av”, menade en tredje.

Jag tycker att Kikkis knep är helt klockrent. Man behöver som sagt inte vara otrevlig eller arrogant mot människor som bara gör sitt jobb, men att skoja till det på det här viset kan säkerligen inte skada!

Det blir ett ”nej” på ett lite mer underhållande sätt, helt enkelt! Tryck nu på dela-knappen om du också gillade Kikkis fräcka knep mot telefonförsäljare!