Man gripen för att ha slickat på saker i tunnelbana – ville sprida coronaviruset

Händelser kring coronaviruset tapetserar nu nyhetssändningar och hela nätet.

De flesta människorna vill, tack och lov, hjälpa varandra – och se till att se få som möjligt drabbas av smittan. En positiv följd av den pågående krisen är faktiskt att vi verkligen kommer samman, vilket flera makthavare poängterat senaste tiden.

Det finns dock alltid idioter som sticker ut från mängden.

Coronakrisen har kopplat ett järngrepp runt mängder av samhällen. Mycket är mörkt just nu, men av ljusglimt är de starka människor som lägger ner både tid och energi på att hjälpa andra. Sådana individer är sanna hjältar!

Ville sprida coronaviruset

Dessvärre finns det dock idioter lite varstans.

En man har nu gripits i Tyskland efter att han ska ha slickat på flera saker i Münchens tunnelbanenät – bland annat en biljettmaskin, ett handtag på en rulltrappa och flera ledstänger i vanliga trappor, rapporterar tidningen Deutsche Welle, enligt Omni.

Pixabay

Mannen själv hävdar att han ska ha försökt sprida coronaviruset, uppger polisen.

Har testats för viruset

33-åringen, som dessutom filmade det hela och lade ut materialet på sociala medier, greps och misstänks nu för grovt vållande till kroppsskada. Han har testats för viruset, men det är än så länge oklart om han är smittad eller inte.

Wikimedia Commons

Dåren är alltså raka motsatsen till alla de personer som hjälper till, står för hjälteinsatser och värnar sina medmänniskors bästa i den här tuffa tiden.

Skönt att polisen i alla fick tag på idioten, så att han inte kan fortsätta med sitt direkt vidriga och respektlösa beteende. Tryck nu på dela-knappen om du håller med! Sådana har puckon kan vi inte ha lösa på gatorna!