Mannen bor granne med Postnord – inte fått sin post på över en månad

För ungefär tio år sedan blev Posten till Postnord. Postnord har som uppgift att leverera postförsändelser i Sverige och Danmark.

Sedan bildandet av Postnord har inte mycket gått rätt. De kämpar säkert på så gott de bara kan, men trots det verkar det vara väldigt besvärligt för dem att leverera paket som de ska.

Vareviga jul kan vi läsa om besvikna och upprörda julfirare som inte fått iväg eller kunnat motta sina julklappar på grund av slarv från Postnord.

Tidigare har Humorbibeln rapporterat om hur Postnord bland annat köpte in 500 postbilar – som inte kunde köras på svenska vägar.

Men frågan är om Postnords senaste tabbe inte tar priset.

Gudmundur Örn Isfeld bor i den danska staden Bröndby, och som granne har han ett Postnord-kontor.

Hittar inte adressen

Men trots att Gudmundur bor vägg i vägg med Postnord har han fått vänta i över en månad på ett paket från dem.

Anledningen? Postnord hittar inte hans adress.

Gudmundur beställde boken Memoirs & misinformation från USA, men någonstans på vägen hem till Gudmundur har något gått väldigt, väldigt fel.

– De kör här varje dag och de har tidigare levererat paket och brev till mig. Nu kan de inte hitta min adress men momsräkningen har märkligt nog hittat till min brevlåda, säger Gudmundur Örn Isfeld, till TV2 Lorry enligt Aftonbladet.

”Oförklarliga mänskliga fel”

Föga förvånande har Gudmundur nu börjat tröttna på att inte få läsa sin eftrlängtade bok.

Gudmundurs bror har också köpt boken, men han har redan hunnit få den och läsa igenom den.

– Jag ringde Postnord och frågade om de kunde ringa när de hittade paketet. Men det kunde inte. De har bekräftat för mig att adressen har varit korrekt hela tiden, säger Gudmundur enligt Aftonbladet.

Enligt Postnord själva så har det skett flera misstag i samband med försändelsen.

– Tyvärr finns det ett antal olyckliga och oförklarliga mänskliga fel som vi verkligen är ledsna för. Vi har bett om ursäktat flera gånger till vår granne som naturligtvis ska kompenseras för det paket som han inte har fått, säger Jack Brandstrup, Postnords paketchef i Storköpenhamnsregionen, till kanalen enligt Aftonbladet.

Bildkälla: Wikipedia

Har du också haft problem med Postnord? Tryck då på DELA-knappen för att sprida den här informationen!