Nu finns ett ”tequila-tåg” med fri bar där du får shotta obegränsat i flera timmar

Min gissning är att de flesta av oss någon gång dragit i oss lite för många tequila-shots och blivit rejält ”på lyset”.

Det kan så klart vara en trevlig upplevelse i sig och att festa med goda vänner är underbart, men när man vaknar dagen efter är en ny runda inte direkt vad man suktar efter.

Nu kommer dock en närmast oemotståndlig upplevelse som nog kan få dina partykänslor att gå igång. Tequila-märket Jose Cuervo har startat en ny tåglinje i Mexiko. Betala för resan, så ingår fri bar – och givetvis obegränsat med tequila.

Tåget går mellan städerna Guadalajara och Tequila och en enkelresa tar tre timmar, enligt sajten Delish.

Mundo Cuervo

Gör man sin bokning via TravelPirates så kostar det från 111 dollar, motsvarade strax över 1 000 kronor, att ge sig ut på den här luxuösa och festfyllda upplevelsen.

https://www.instagram.com/p/BtEr-kZhfwe/

Full fart på tequila-tåget

Då ingår fri bar, obegränsade mängder (!) med tequila, råd från en spritexpert, tur och retur-biljett, en rundtur på Jose Cuervos destilleri samt en mexikansk kulturshow.

Destilleriet La Rojena i Tequila har varit verksamt i över 250 år – och där kan man få lära sig om tillverkningsprocessen samt njuta av den speciella miljön.

Shutterstock

Väl tillbaka på tåget, så är det dock drickandet som står o fokus igen – och skulle man ha vägarna förbi Mexiko inom kort så känns det här som en kanongrej att boka in med sina vänner.

https://www.instagram.com/p/BqagAT0hpdZ/

Man lär ju knappast ha tråkigt på det här tåget! Det är garanterat något annat än att sätta sig i bistron på valfritt SJ-tåg!

Tagga nu personen som du skulle vilja ta med på den här tequilafyllda tågresan! Eller dela vidare den här artikeln till dina törstiga vänner!