Nu kan du checka in på svenskt hotell med jultema – varm glögg, julgran, braskamin och julmusik ingår

Helt plötsligt befinner vi oss i mitten av oktober och svenskarnas favorithögtid julen börjar närma sig med stormsteg.

Midsommar i all ära men jul är ändå den högtid som vi svenskar älskar allra mest. Man får tillbringa flera dagar tillsammans med nära och kära, äta gott, öppna paket och bara ta det lugnt.

Vill man få till julkänslan lite extra tidigt i år kan man alltid checka in på Rum 24, ett unikt hotellrum där exakt allt handlar om julen!

Det är på hotellet Haymarket by Scandic i Stockholm man, i samarbete med Blossa, tagit fram ett helt rum fullt av jul-attiraljer.

Julgran och braskamin

Från och med nu fram till den 24 december kan man boka in sig på Rum 24, som konceptet kallas.

Vad finns då för juligt i Rum 24? Jo här finns glögg, en tänd braskamin, julmusik, julfilmer att titta på – och självklart även en julgran som man kan dansa runt om man känner för det.

– Julkänslan och längtan till årets bästa årstid börjar tidigare och tidigare för varje år som går och därför är vi övertygade om att det finns många julälskare där ute som gärna skulle vilja uppleva känslan av julafton redan under en grå tisdag i oktober eller regnig torsdag i november, säger Jessica Norgren, hotelldirektör i ett pressmeddelande.

Bildkälla: Pressbild

”Alltid jul”

Så för den som vill ta sig till Stockholm för att handla julklappar i god tid innan jul är det ett perfekt ställe att övernatta på, för att behålla julkänslan hela helgen.

— Julen ska vara njutning och avslappning, värme och mys. Men alltför många hinner inte ens sätta sig ner och njuta av den. December är för stressigt helt enkelt. Därför ser vi ett behov av en plats där det alltid är jul, säger Caroline Grundström, Global Brand Owner, Blossa.

Vill man boka ett rum kan man göra det här.

Bildkälla: Pressbild

Känner du någon som älskar julen mer än någon annan och verkligen skulle vilja bo här?

Tryck då på DELA-knappen så att de får chansen att bo på jul-hotell i år!