Tonårspar snuskar loss i fotobåset – 12 timmar senare inser de pinsamma jättetabben

När man är nyförälskad gör man allt möjligt tokigt! Man kan inte få nog av varandra och man vill pussa och vara nära sin nyfunna partner hela tiden.

Men för det här paret slutade kvällen på ett något mer pinsamt sätt än de planerat. Deras intima stund i ett fotobås kunde nämligen ses av alla som passerade, skriver engelska The Sun.

Det nyförälskade paret, som är i 20-årsåldern, hade haft en till synes trevlig kväll på minigolfbanan Mr Mulligan’s Lost World i engelska Cheltenham.

Utförde oralsex i fotobåset

Men innan kvällen avslutades så smet paret in i ett fotobås för lite barnförbjudet. Inne i fotobåset tog det unga kärleksparet bilder på när killen klämmer på flickvännens bröst och ler tillsammans.

The Sun

Sedan skruvade paret upp stämningen i båset – vilket ni kan se själva på de här två efterföljande bilderna.

The Sun

Missat en viktig – och pinsam – detalj

Efter sin lilla fotosession stapplade paret ut ur båset, samlade på sig bilderna de tagit och drog vidare. Men de hade missat en liten detalj. Fotobåset fungerade nämligen som så att varje bild som tas därinne visas upp på en digital display utanpå fotobåset – fritt fram för alla förbipasserande att se vad som försiggick.

Det här härligt att vara nyförälskad – även om det slutade lite pinsamt just den här gången! Tryck på dela-knappen för att hylla kärleken ändå!