Polis ger 3 arbetssökande otäckt uppdrag – Annas svar chockar instruktören (fiktiv fräckis)

Kvinnor kan många gånger vara mer handlingskraftiga än män. Ska något göras, då ska det tamejtusan bli bra och ske på rätt sätt. Ser jag till min egen livssituation så är det precis så här – min fru är den som är bäst i vårt hushåll på att komma igång med saker och ting.

Den här fiktiva, roliga historien handlar lite om det. Den är lite brutal och passar nog därför bäst för er med lite fräckare humor, men i och med att den är helt påhittad så tycker jag inte det finns några anledningar att gnälla över slutpoängen.

Jag drog den här historien för kollegorna tidigare i veckan och lunchrasten blev en enda stor skrattfest. Jag tror nog att både kvinnor och män kan relatera till vad som sker på slutet!

Rolig historia (fiktiv)

Polisen skulle anställa en person för en viktig roll. Kvar i rekryteringsprocessen var nu två män och en kvinna. Inför deras avlutande test så tar instruktörerna först en av männen, Anders, till en stängd dörr och ger honom en pistol.

– Nu måste vi veta att du kommer att följa instruktioner, vad som än händer, säger polisen. Inne i det här rummet sitter din fru på en stol. Döda henne.

– Ni kan inte mena allvar?! svarar den arbetssökande upprört. Jag skulle aldrig kunna döda min fru!

– Jaha. Då är du inte den vi söker för det här jobbet.

Den andre mannen, Johan, får exakt samma instruktioner. Efter 5 minuter inne i rummet så kommer han ut skakandes och stammar fram:

– Jag kan inte göra det…

Slutligen så är det kvinnans tur. Anna får också samma instruktioner, fast nu är det hennes make som befinner sig inne i rummet. Hon greppar vapnet och går in. Snart hörs skott, skrik, smällar, bankande och andra oljud.

Efter några minuter kommer Anna ut och torkar svett ur pannan.

– Ni sa aldrig att ni laddat polisen med lösa skott, så jag fick i stället slå ihjäl honom med ett stolsben…

Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett skratt!