Politikern Joachim lockar nya väljare – genom porr

.

Som politiker är det väldigt viktigt att synas i rätt typer av sammanhang, om man inte vill riskera att tappa förtroende hos väljarna.

Det är därför många av våra politiker oftast uppträder i stela tv-sammanhang och sällan ”bjuder” på sig själva rent socialt utan de pratar mest om sina valfrågor.

Det gäller att vara där väljarna är helt enkelt. Och enligt den danske politikern Joachim B Olsen är det på porrsajten Pornhub, skriver Aftonbladet.

Vårt kära grannland Danmark ska skrida till Folketingsval den 5 juni. Folketingsval är det vi i Sverige kallar riksdagsval och de danska politikerna gör nu allt de kan för att synas och locka till sig de där sista men ack så viktiga sista rösterna.

Ber om röster på porrsajten

För Joachim B Olsen, som representerat partiet Liberal Alliance, innebär det att annonsera om sig själv på den välbesökta porrsajten Pornhub.

– Många danskar tittar på porr, säger folketingsledamoten Joachim B Olsen till Aftonbladet.

Bildkälla: Wikimedia Commons

Annonsen kommer bara att visas för de som besöker Pornhub från Danmark. Tittarna kommer uppmanas till att rösta på ”Jokke” innan det de kommit till sajten för att titta på börjar spelas upp.

 

Tidigare karriär som kulstötare

Pornhub är världens största porrsajt med cirka 92 miljoner besökare per dag.

Joachim B Olsen är medveten om att det kan vara lite tokigt att synas i sådana sammanhang men gör annonseringen som en rolig grej.

– Data visar att många danskar tittar på porr. Och vi ska ju vara där danskarna finns, säger Olsen, enligt Aftonbladet.

Innan Joachim B Olsen gav sig in i politiken var han professionell kulstötare och har deltagit i såväl OS som VM för Danmarks räkning.

Vad tror du – kan Olsen locka till sig väljare på det här sättet?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!