Klipp: Naken modell kroppsmålas – resultatet är helt otroligt, kolla nu när hon går in i affären

Tänk dig att du går precis som vanligt på gatan och ser någon susa förbi i ett par tajta jeans och en läcker topp. Du skulle antagligen inte tänka en sekund extra på det, men det kanske det är dags att du börjar göra.

På senare år har det, märkligt nog, blivit en trend på nätet att kroppsmåla vackra människor och sedan låta dem gå fritt i offentliga miljöer. Syftet är att se om någon märker. Resultaten är många gånger riktigt roliga.

Det blev inte sämre när modellen Maria Luciotti klädde av sig naken, fick färg på kroppen – och sedan gick in för att shoppa i ett stort köpcenter.

Konstnären Jen The Bodypainter använder kroppen som sin duk och driver ett stort konto på Instagram där hon visar upp sina imponerande skapelser. För en tid sedan skrev hon på sin blogg om ett projekt som går ut på att hon kroppsmålar kläder på en modell och låter henne gå in i ett köpcenter – för att se om någon märker.

Tog nästan 3 timmar

Kvinnan är alltså nästan så gott som naken!

Det hela fick enorm uppmärksamhet på nätet. En del kunde inte uppfatta att plaggen var ditmålade, andra hävdade sig se det direkt. ”Min dotter och jag målade den här modellen i nästan 3 timmar för att skapa en snygg höstoutfit”, skrev Jen.

Youtube

Förutom en tangatrosa, en hatt och en scarf så är modellen naken. Det blir bland annat tydligt när en expedit inne på en underklädesbutik ska mäta hennes byst – och då inser att det varken är någon BH eller topp i vägen.

Youtube

Maria får dessutom flera komplimanger för sin rumpa (som ser ut att vara täckt av jeanstyg) när främlingarna får veta hur det egentligen ligger till.

Det här är både roligt och intressant! Nedan kan du se en video från köpcenterbesöket samt hur man förberedde sig. Jag tror knappast att du kommer bli besviken!

Såg du att kvinnan var naken, eller blev du lika imponerad som vi? Tryck nu på dela-knappen, så att även dina vänner på Facebook får se det här!