Slyngeln läxar upp 71-årig pensionär på badstranden, men klockrena hämnden är guld

Något som alltid får mig på bra humör är en riktigt rolig historia!

Den här har cirkulerat på nätet under några år i lite olika tappningar – men den här versionen hade jag faktiskt aldrig hört innan. Jag tycker att budskapet i historien är så himla klockrent och fick mig ett riktigt gott skratt på slutet!

Jag kände därför att jag måste få dela den med er! Delad glädje är ju dubbel glädje!

För oss som är lite till åren tror jag dessutom att den här historien är extra rolig!

En 18-årig slyngel sprang på en gammal pensionär som satt och solade på en smockfull badstrand. Av någon oförklarlig anledning fick den unge mannen för sig att tydligt förklara för pensionären varför det är så viktigt för den äldre generationen att förstå den nya generationen.

– Du växte upp i en helt annan, primitiv värld, sa killen tillräckligt högt så att omgivningen skulle höra. Vi unga i dag har vuxit upp med TV, jetplan, rymdresor, månpromenader, internet, chips, iPads, laptops, mobiltelefoner, snabba datorer och mycket, mycket mer.

Pensionär på stranden
Pixabay

Den 71-årige gubben suckade, men svarade – även han så att alla i närheten kunde höra:

– Du har alldeles rätt. Vi hade inte allt detta när vi var unga … så vi uppfann det! Nu får jag fråga, din arrogante lille skit – vad gör du för nästa generation?!

Killen blev knäpptyst och hela stranden jublade!

Jag tycker faktiskt att många unga i dagens samhälle måste bli bättre på att respektera de äldre! Dela nu vidare om du håller med, eller om du fick dig ett skratt av den här historien!