”Soldoktorn” Mikael Sandströms ärliga bekännelse – om sitt pinsamma misstag efter vilda fylleslaget

”Soldoktorn” Mikael Sandströms ärliga bekännelse – om sitt pinsamma misstag efter vilda fylleslaget

Mikael ”Soldoktorn” Sandström är känd från bland annat Nyhetsmorgon där han ger tips och råd kring olika hälsofrågor – men nyligen gästade 62-åringen också Den som skrattar förlorars podcast – och bjöd då på sina bästa kurer mot bakfylla.

Den populäre överläkaren berättade också om de inte så trevliga sviterna efter en för honom riktigt blöt festkväll för många år sedan.

– Mitt på golvet låg en jättespya. I den spyan sitter min son, säger Sandström i podden, som han kommer in i efter cirka 28 minuter (det går att spola fram).

De absolut flesta av oss som gillar att ta ett glas vin, eller en öl, då och då har också upplevt en rejäl bakfylla. Det har även överläkaren Mikael Sandström som många nog mest känner igen som ”Soldoktorn” från Nyhetsmorgon.

Mikael Sandströms hemska bakfylla

I det senaste avsnittet av podcasten som drivs av humorgänget bakom Den som skrattar förlorar-serien så gästas man av den 62-åriga överläkaren – och då berättar han om sitt livs värsta bakfylla.

– Det var inget att leka med. Det är länge sedan, en junimorgon. Jag hade varit ute på jakt. Man fick skjuta morkulla på den tiden. Jag hade skjutit jättemånga och varit hjälte och drack för mycket. Kom sedan hem och var rätt packad och vi hade tydligen käkat pizza. I alla fall fick jag inte sova i sovrummet, så jag fick ligga i sonens rum, säger Sandström.

Han fortsätter:

– På morgonen så vaknade jag upp och då var det en mild, vacker morgon. Gardinerna rörde sig lite, solen strilade in, mitt på golvet låg en jättespya. I den spyan sitter min 2-åriga son med stolthet i rösten och klappar i det. ”Pappa kräks, pappa kräks!”, berättar överläkaren.

– Det där var inte så bra. Det var ingen höjdare.

Bästa kurerna mot bakfylla

”Soldoktorn” passar också på att skicka med sina bästa råd om man är riktigt bakis.

– Vätskeersättning, sömn och att tillföra något med socker – typ juice.

Bild: Wikimedia Commons

I spelaren nedan kan du lyssna på hela avsnittet av podcasten. Sandström kommer in efter cirka 28 minuter (det går att spola fram) – och då pratar han bland annat om osexiga åkommor, en ledsen dildo-användare och berättar om kärleken till Lotta Engberg.

Mikael är ju helt underbar och bjuder verkligen på sig själv! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!