Spökhuset ger dig 200 000 kr om du klarar det – ingen har någonsin lyckats

Spökhuset ger dig 200 000 kr om du klarar det – ingen har någonsin lyckats

Ett amerikanskt ”spökhus” är så läskigt att ägarna tvingar sina besökare att skriva under ett 40 sidor långt dokument för att inte kunna bli stämda – och man ska dessutom kunna visa upp ett godkännande från en läkare, skriver Ladbible.

Lyckas man ta sig igenom hela besöket utan att skrika det förbestämda ”säkerhetsordet”, som avslutar allt, så får man hela 20 000 dollar, motsvarade cirka 200 000 kronor.

McKamey Manor är så otäckt att ingen har lyckats slutföra skräckupplevelsen.

Bild: Youtube / McKamey Manor

Russ McKamey, som äger spökhuset i Kalifornien, kräver inte mer än en påse hundmat till någon av sina vovvar som inträdesavgift. Nyligen kom han med ett nytt tema som kallas ”Desolation” – och i skrivande stund har ingen ens vågat ta sig an det.

Bild: Youtube / McKamey Manor

Genomförs flera kontroller

Främst beroende på de hemska bilderna – som ger en hint om vad som väntar på insidan.

– Det blir mycket svårare att klara av på grund av det mentala spelet, säger Russ McKamey till WGNTV.

Bild: Youtube / McKamey Manor

Om man känner sig manad att sig an den skräckfyllda utmaningen, så måste man vara minst 21 år. Är man mellan 18 och 20 krävs föräldrarnas underskrift som godkännande. Du ska dessutom kunna visa upp en läkares utlåtande som slår fast att du mår bra både fysiskt och psykiskt.

Bild: Youtube / McKamey Manor

Spökhusets personal kommer dessutom göra en bakgrundkoll av dig samt genomföra en telefonintervju innan du tillåts ta dig an utmaningen. Innan man kliver in i skräckens näste kommer det också genomföras en drog- och nykterhetskontroll.

Kostat över 10 miljoner

Man måste, inför testet, dessutom ha kollat igenom en film som heter And There Were None, som är en 2 timmar lång ihopklippt video av tidigare utmanare som inte klarat av att slutföra spökhusupplevelsen.

Bild: Youtube / McKamey Manor

Russ McKamey säger sig ha lagt över 10 miljoner kronor på att få till det hela precis som han vill ha det – och utifrån bilderna ser det helt galet ut.

Bild: Youtube / McKamey Manor

Kolla nu själv in det nya klippet här nedanför! Men vi varnar – det är inget för lättskrämda!

Känner du någon som borde anta utmaningen? Det ligger ändå 200 000 kr i prispotten!

Tagga då den kompisen på Facebook, eller dela vidare den här nyheten till dina vänner! Det kan nog bli riktigt kul att se hur våghalsiga de egentligen är!