Strippklubb skänker bort sina slitna soffor – men varnar för misstänksamma fläckar på dem

Ska du snart flytta, eller är du bara på jakt efter något nytt till vardagsrummet?

Är du kanske trött på din gamla soffa, eller letar du efter ett inredningskap till hemmet?

Svarar du ja på någon av de här frågorna? Då behöver du inte leta längre!

En strippklubb i staden Toledo skänker nu bort sina soffor. De är alltså helt gratis, men som med det mesta här i livet finns det en hake. I det här fallet är haken misstänksamma fläckar, skriver sajten Rare.

Den som vill kan få strippklubbens alla soffor – men man varnar för att det kan finnas lite fläckar här och var. Var dessa ska komma ifrån framgår dock inte helt. Här kan man givetvis dra sina egna … slutsatser.

Används på egen risk

Det är Scarlett’s Cabaret i Ohio som ska fräscha upp sin inredning – och därför har man nu fattat det här beslutet, som fått enorm uppmärksamhet. Man lade upp möblerna på Facebook Marketplace med texten: ”Kan ha fläckar från oidentifierade kroppsvätskor. Används därmed på egen risk.

Bild: Facebook Marketplace

Det är dock inte allt. Strippklubben brann förra månaden, så sofforna kan dessutom ha fått vissa rökskador – även om de fortfarande ska gå att använda. Samtidigt kan jag känna att lite röklukt förefaller riktigt trevligt i jämförelse med den andra ”resten”.

Jag tänker personligen avstå det här erbjudandet. Vem vet vad de där sofforna har varit med om? Dessutom är jag verkligen ingen supporter av strippklubbars verksamhet – men någon där ute kanske kan leva med det här? Då är det, vad det verkar, bara att slå till!

Känner du någon som skulle kunna tänka sig de här sofforna? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare det här till dina lite äckliga vänner!