Sugen hallänning nekades sex – hämnades genom att prutta

Sex kan vara en otroligt stark drivkraft – i alla fall hos somliga.

Är man sugen, men inte lyckas få till det – då kan det växa fram en stark frustration.

Emellanåt är den så pass påtaglig att man knappt vet hur man ska agera på ett vettigt sätt. Det blev en man i Halland ett levande bevis på för en tid sedan.

Nekades sex – och hämnades

Ja, det kan sannerligen vara tufft att vara ordentligt sugen – men inte få utlopp för lustarna. Det blev en smällkåt mans agerande ett klockrent bevis på för en tid sedan – och det blev en så pass stinkande historia att polisen fick kopplas in.

Bild: Flickr.

Det var under en söndag som en man besökte en kvinnas lägenhet i Laholm, vilket Hallands Nyheter rapporterat om.

De hade då pratat om sex, men när det visade sig att hon inte alls var intresserad så valde den betydligt mer sugne mannen att gå.

Han skulle dock först slå till med en märklig – och barnslig – hämnd. Mannen fes – ordentligt. Den visade sig vara en brakskit från helvetet.

”Luktade väldigt illa”

Stanken var så pass påtaglig att den störde kvinnans sinnesro. Hon valde därför att anmäla mannen till polisen.

”Det luktade väldigt illa i lägenheten”, enligt anmälan.

Centrala Laholm. Bild: Wikipedia.

Huruvida fisen, som alltså blev ett uppmärksammat ärende hos Hallandspolisen, ledde till några rättsliga följder förblir dock oklart. Tänk vad det kan slå slint hos en del – bara för att man inte får komma till.

Här blev resultatet en stinkande revansch.

Vad tycker du om detta? Roligt, barnsligt eller idiotisk? Dela vidare artikeln för att berätta vad du tänker om händelsen.