SVT söker naken statist för TV-jobb – känner du någon som borde söka?

SVT söker naken statist för TV-jobb – känner du någon som borde söka?

Det finns massvis av olika sätt att bli känd på. Man kan göra något viktigt för samhället, man kan bli berömd genom sin talang, eller för att man gjort bort sig i TV. Det sistnämnda har en hel del lyckats med genom program som exempelvis Paradise Hotel och Big Brother.

Nu söker Sveriges Television en statist till en TV-satsning. Haken är att man ska vara helt naken och bära en mask, men det handlar endast om ett inspelningstillfälle.

SVT är annars kända för ganska så rumsrena TV-program. De där andra, där folk super och har sex framför kameran, går oftast på kanaler som TV3 eller Kanal 5. Utbudet mellan de olika TV-husen skiljer sig vanligtvis åt på ett ganska så tydligt sätt.

Claes Elfsberg är en av SVT:s allra största profiler – men har inget med just det här programmet att göra.

Nu kommer dock en satsning från SVT som heter 100% Vaken Påsklov. Det är tänkt att vara ett underhållningsprogram för ungdomar som sänds live natten mellan 23 och 24 mars.

Statisten ska vid cirka 22.50 komma in i studion, helt naken – och springa två varv med en så kallad ”lucha libre”-mask på huvudet. Efter det lämnar man omgående studion.

Ett exempel på en lucha libre-mask. Bild: Wikimedia Commons.

För insatsen betalar SVT 1 000 kronor – och nu hoppas man givetvis att det ska strömma in ansökningar.

Inspelningen sker i TV-huset på Gärdet i Stockholm – och man har bland annat lagt ut en annons på statist.se som är Sveriges största databas med statister, skådespelare och modeller. Annars kan du söka statistrollen här!

Tagga den person du känner som borde söka detta jobbet!