Bland de manliga bröstvårtorna döljer det sig även en kvinnlig – men kan du se vilken det är?

Det finns många saker som är tabu här i världen. Det kan handla om allt från att prata om vissa ämnen eller ha specifika åsikter till att bete sig på olika sätt.

Att gå helt naken bland folk anses exempelvis inte accepterat. Jag säger inte heller att det borde vara så, men att visa upp något så simpelt och naturligt som en bröstvårta – är det verkligen så hemskt?

Det hade dessutom väckt betydligt mer uppståndelse om en kvinna tog fram sin bröstvårta än om en man gjorde det. Här tror jag att vi kan vara överens, men samtidigt är det lite lustig att så är fallet.

Sådant här kan man givetvis ha tankar och åsikter om. Jag säger inte att något är rätt eller fel här och nu, men att resonera om den här typen av frågor kan vara oerhört intressant.

Det är sajten Clickhole som nyligen publicerade en artikel som fick stor uppmärksamhet. Det handlar om att man ska lyckas skilja på manliga och kvinnliga bröstvårtor. Enkelt, tänkte jag – men när bilderna sedan dök upp så visade det sig faktiskt vara lite klurigt.

Har ställt upp anonymt

En del kanske kan tycka att det här är snuskigt, men jag tillhör den skaran som anser att bröstvårtorna är en naturlig del av vårt yttre – och därför inte är något att reagera så himla starkt på.

Nu ska vi se om du lyckas lista ut vilken av bröstvårtorna nedan som är kvinnlig! Det handlar bara om en – för resten tillhör män som anonymt ställt upp med att visa upp sina nakna bröstvårtor!

Då ska vi se hur skicklig du är på den här typen av udda frågesport!

1. Den här första tillhör en man!

2. Även den andra är manlig!

3. Så vad tror du om den här bröstvårtan? Ja, den är faktiskt också från en man!

4. Är den här frågan en kvinna då? Nej, faktiskt inte!

5. Nu måste det väl vara en kvinna som visar bröstvårtan? Nej, även den här är från en man!

6. Där! Tro inte att vi inte ser dig där under, du kvinnliga bröstvårta!

Ja, till slut dök den upp – om än täckt av lite tyg! På vägen fick jag dock tänka efter noga!

Visst var detta lite roligt? Tryck nu på DELA för att sprida den här udda utmaningen vidare till dina vänner!