Många klarar det inte – men lyckas du hitta felet i bilden?

Många klarar det inte – men lyckas du hitta felet i bilden?

Något man aldrig blir för gammal för att ta sig an kluringar.

Problemlösning, att sitta med gåtor eller pula med korsord är alltid roligt – och det kittlar dessutom ens inre tävlingsinstinkt.

Man vill ju givetvis få bevis på att man är det där snillet som man alltid trott!

En del är nog smartare än de själva tror. Andra är snarare blygsamma med sin klipskhet – men hur vi än ser på oss själva, så kan det emellanåt vara nyttigt att testa sitt hjärnkontor för att få en hint om hur det står till där inne.

Kan du hitta felet i bilden?

Det är dessutom både kul och nödvändigt att gnugga geniknölarna då och då.

Därför tänkte jag nu bjuda dig på en klurig bildgåta som jag stötte på när jag surfade runt på nätet tidigare i dag. Det tog mig en stund att lösa den – men jag tyckte att den var på perfekt nivå. Inte för svår, inte för lätt.

Det handlar rom att lista ut vad som är fel på en tecknad bild över ett skrivbord.

Kan du hitta felet?

Bild: Facebook/SHAREit

Klarade du det direkt? Tog det lite tid, kanske? Eller har du inte hittat felet alls?

Nedan redovisar vi rätt svar!

Bild: Wikimedia Commons

Felet i bilden är att den lilla kalendern till vänster visar ”31 juni” (på engelska). Det finns ju dock, som nog de flesta vet, bara 30 dagar i juni. Så där blev det ju himla knasigt.

Bild: Facebook/SHAREit

En del andra svar har också florerat – som att tangenterna på datorn eller knapparna på telefonen inte har några synliga tecken på sig.

Hittade du något fel i bilden? Bra jobbat! Tryck då på DELA-knappen för att skicka en rolig utmaning vidare till dina vänner!