Titta nu på din fingertopp: Utseendet kan avslöja något spännande om dig som person

Fr¨ån spågummor som ska kunna se vår framtid i våra handflator till att titta upp mot himlen för att tyda stjärntecken. Sätten vi har försökt förstå oss på varför vi människor är som vi är har varit många genom åren.

Våra utseenden har alltid fascinerat oss och vi har alltid försökt att dra olika sammankopplingar mellan hur vi ser ut.

Det kan låta lite dumt att gå till en gammal gumma som ska berätta vad som ska hända i ens framtid, men faktum är att vi även idag ägnar oss åt liknande saker.

Men istället för spågummor gör vi olika typer av personlighetstester på nätet. Kanske inte för att vi tror på dem, vilket man nog inte ska göra, men för att det är lite spännande.

Därför borde du ta och titta lite extra noggrant på dina fingertoppar – de kan nämligen avslöja hur du är som person.

Hur många gånger har man tagit sig en närmare titt på fingertopparna? Inte så ofta, blir nog svaret för de allra flesta.

Så länge man inte råkar fastna i symaskinen eller skära bort en bit när man hackar lök så sitter nog fingertopparna mest där obemärkta.

Men tydligen så kan fingertopparnas utseende säga något om ens personlighet. Enligt sajten Scoop Whoop så finns det fyra typer av fingertoppar, och de är alla sammankopplade till en viss personlighetstyp.

Fingertopp A

Om dina fingertoppar ser ut så här så är du tillbakadragen och du oroar dig ibland om vad folk egentligen tycker och tänker om dig.

Du har några få men väldigt nära vänner som du gör allt för och de som känner dig vet att det inte finns någon som är mer lojal än du.

Du är målinriktad och kämpar hårt för att nå dit du vill, oavsett vad det gäller. Du kan vara en ganska dålig förlorare men lyckligtvis inträffar inte det allt för ofta.

Fingertopp B

Om änden av dina fingrar ser ut så här så är du sannolikt ordningssam.

Tider är till för att hållas och kläder hängs noggrant in i garderoben eller slängs i tvättkorgen, att ha en stol i sovrummet där kläderna hänger lite slappt existerar inte i din värld.

Att vara spontan är inte din grej, utan du planerar gärna saker så mycket det bara går.

Du gillar att ordna saker åt dina vänner, som du mer än gärna umgås med i lite större grupp. Du kan ibland uppfattas som lite hård, men det är för att ingenting i planeringen ska brista.

Fingertopp C

Har du en sådan här fingertopp, som påminner lite om en spade, är du väldigt spontan av dig.

Planering är ingenting för dig, du tar dagen som den kommer: med en klackspark.

Att ha saker bokade i förväg kan få dig att känna dig lite instängd, vilket kan störa dina vänner som kanske vill planera lite mer.

Du är dock väldigt uppskattad för din påhittighet och livsglädje.

Fingertopp D

Har du en sådan här tumme så gillar du inte att slösa bort din tid på vardagssysslor.

Vardagen tråkar lätt ut dig och du söker gärna nya, spännande äventyr på tidigare otrampad mark.

Du uppfattas som lite mystisk av dina vänner, som ibland kan känna att du är lite disträ när du lätt flyter iväg i fantasins värld.

Vilken fingertopp-typ har du? Och stämde beskrivningen in på din personlighet?

Tryck nu på DELA-knappen för att se om det stämmer in på dina vänner!