Här avslöjas mannen i TV – när han är otrogen: ”Det lille svinet”

Fotbollssupportern Deyvi Andrade togs på bar gärning när han var otrogen mot sin flickvän. Hans svek avslöjades i samband med att han besökte en fotbollsmatch med en annan kvinna – och råkade fångas på film när han kysste henne.

Nu vädjar han till sitt ex för att hon ska förlåta honom.

Det var förra helgen som allt gick åt skogen för ecuadorianen Deyvi Andrade. Han hade tagit med en dejt på en fotbollsmatch, men det skulle snart visa sig vara ett kopiöst stort misstag.

Drar sig bort från sällskapet

Mannen fångades på film när han passionerat kysste kvinnan. Paret såg väldigt lyckliga ut tillsammans. Problemet? Tjejen var inte hans flickvän.

Twitter

Deyvi blev snabbt uppmärksammad – av tiotusentals människor – för sin reaktion då han när han märkte att paret filmades såg till att dra sig bort från sällskapet intill sig.

Idioten har sedan dess erkänt sig skyldig till otroheten – och bett om förlåtelse på sociala medier.

”Vill få tillbaka dig”

”Om det varit en kvinna som gjort det här, vad hade ni gjort då? Det finns flera klipp på kvinnor som varit otrogna, men de har inte alls blivit hånade lika mycket som jag blivit”, skriver Deyvi.

Twitter

”Jag är jätteledsen, men jag har valt att gå ut med allt nonsens öppet så att du ska kunna förlåta mig. Jag är förvirrad, men vill få tillbaka dig”, vädjar han till sitt ex.

Det hela tog fart efter CBS-reportern Roger Gonzalez delade klippet med texten: ”När du kysser din extraflickvän, men inser att ditt förhållande är över eftersom du fångats på kamera”.

”Det lille svinet”

Den pinsamma videosnutten har fått spridning världen över – och har till och med tagits upp i TV4:s Nyhetsmorgon.

”Han bara släpper taget – usch! Han har säkert någon annan, det lille svinet”, rasar programledaren Soraya Lavasani.

Tycker du att den otrogne idioten fick vad han förtjänade? Tryck då på dela-knappen för att visa att sådant här beteende aldrig någonsin är okej!