Svenskarnas intima bekännelser: Här är sjukaste sakerna vi varit med om i sängen

Vi tycker alla om olika saker i sängen.

Somliga föredrar romantik, tända ljus och ömma kyssar medan andra snarare vill att det ska bli åka av, hårdare tag och en rejäl omgång. Inget är fel – såvida båda är med på det.

Emellanåt kan det ju dock uppstå märkliga situationer. Det kan handla om något udda som den ena gör, bristande kommunikation eller att det helt enkelt går åt skogen.

Där och då är det kanske inte så roligt, men när det väl gått ett tag så brukar sådana här konstiga händelser bli ganska roliga och minnesvärda.

Låt oss vara ärliga och uppriktiga – sex är spännande och intressant. Det tycker nästan alla.

Svenskars sjukaste sexupplevelser

Vad kan då vara mer logiskt än att kombinera det med en gnutta humor?

Så blev det i alla fall när en svensk tjej i 20-årsåldern ställde frågan på Facebook om vilka som är de konstigaste händelserna, kopplat till sex, som andra varit med om.

LÄS MER: Kvinnor avslöjar de sexigaste sakerna en man kan göra i sängen

Svaren var ärliga, vågade och smått chockerande.

Känsliga personer bör kanske överväga om de verkligen ska läsa det här, men för oss med lite fräckare humor är det här underhållande.

Bild: Shutterstock

Kvinnan började med att själv berätta om sin märkligaste sexupplevelse.

”Okej jag har tråkigt.. så vill höra era absolut skevaste sexupplevelser..

Min är när jag träffade en sjukt snygg kille, såg sådär riktigt badboy ut.. vi hamnade i sängen , de va rätt dött, så bad honom strypa mig, varpå han stannar upp, tittar på mig o går iväg.. gick o frågade vad som var fel, ”jag vill inte känna mig som en våldtäktsman”…. well..”

Bild: Facebook

Sedan dröjde det inte länge innan även andra hakade på med sina berättelser, vilket även Extra Extra skrivit om.

1. Aj, detta måste ha känts…

”Det värsta jag har varit med om är med ett ex till mig,,, vi hade haft sex och istället för att rulla av kondomen drog hon av den,, pga glidmedlet blev det att den gled henne ur händerna,,, slangbella principen, det gjorde mycket ont.”

2. Det hemska fyndet

”Har hittat en kondom i en superhet tjej. Jävligt illa för jag slicka henne först fy faaaaan”

3. Ingen stämningshöjare direkt

”Värsta var nog för länge sen. Jag och en kille jag höll på med låg i en säng och strulade lite grann. Han tog på mig och jag på honom. Jag gled ner med handen och smekte han på låret upp mot k**en. Då säger han ”jag kommer snart tillbaka ” och reser sig och går ut ur rummet. Ca 2-3 minuter efter så kommer han in igen och lägger sig bredvid och säger ”jag kom i byxan”…. Musslan slöt sig där rätt duktigt så vi gjorde annat.”

Bild: Shutterstock

4. Den stinkande sexstunden

”En tjej jag var med fes mig i ansiktet under 69an fy fan haha det är många år sen men det sitter fortfarande kvar !”

5. Klart mamma måste ”testa” sin framtida svärson…

”Satte på en kvinna som jag hade träffat på krogen och när vi håller på som bäst så kläcker hon ur sig att jag hade passat bra ihop med hennes dotter. Tänkte trekant med en gång. Men blev aldrig något mera efter det.”

6. Oj då…

”Följde med en tjej hem från krogen och hade en trevlig stund. Precis innan vi blev färdiga sa hon, ta dina kläder och gå min man är på väg hem… Där gick inga bussar och taxin hade lång väntetid, fick bli en promenad mitt i natten”

7. Hahaha!

”Var la kanske 13-14år och va och tälta, plötsligt fick tjejen för sig att spruta grädde på pattarna och alla var glada förutom en. När det var hans tur att slicka av det så sa han. ”Det går inte, jag är laktosintolerant”. Kommer komma ihåg den resten av livet”

Ärligt, konstigt – men också ganska roligt! Eller hur?

Var inte blyg nu, tryck på DELA för att sprida leenden till dina sexgalna vänner!