En helt naken kvinna döljer sig i den här vackra bilden – men kan du se henne?

En helt naken kvinna döljer sig i den här vackra bilden – men kan du se henne?

När våra ögon lägger märke till något så skickar de signaler till hjärnan, som sedan tolkar intrycket. Först därefter får vi en bild av vad det är vi tittar på.

Detta går otroligt snabbt och ibland hänger våra hjärnor inte med i det ögat uppfattar.

Vad händer då när ögat uppfattar något som kanske inte är exakt vad det först verkar vara? Då blir man förvirrad, och kanske är det därför som optiska illusioner fascinerat oss människor genom alla tider.

Här nedanför hittar vi en optisk illusion som verkligen skapat diskussioner – men lyckas du hitta den nakna kvinnan i bilden?

Optiska illusioner, eller synvillor som de också kallas, sätter verkligen våra sinnen på prov. De visar något som vid en första anblick är en helt vanlig bild, men ju mer man tittar desto fler detaljer uppfattar man.

Ren och skär konst

Jörg Düsterwald jobbar som kroppsmålare och med hjälp av skickliga fotografer försöker de förena den mänskliga kroppen med naturen.

Men kan man verkligen få människan och naturen att sömlöst ”gå in i” varandra? Svaret är ett rungande ja – och resultaten är helt makalösa!

Många av Jörgs otroliga illusioner har spridits som löpeld på nätet – troligen för att endast en bråkdel lyckas hitta människan i de här vackra naturbilderna.

Kan du se den nakna kvinnan?

Nu ska vi testa om du kan ”lösa” ett av dessa konstverk. Här nedan följer ett fotografi där det döljer sig en naken kvinna någonstans i bilden – lyckas du hitta henne?

Studera stranden väldigt noggrant så kommer du snart skymta kvinnan.

Ser du henne? Om inte så avslöjar vi svaret här nedanför.

Här gömmer sig nakna kvinnan

Om du inte lyckades hitta den nakna kvinnan så kommer bilden här igen men med en markering som avslöjar var hon gömmer sig.

Där är hon! Väldigt svårt att se vid första anblick, eller hur!

Här får man se lite mer bakgrund till konstverket!

Hittade du henne? Då kan du ge dig själv en välförtjänt klapp på axeln, snyggt jobbat!

Utmana nu dina vänner genom att trycka på DELA-knappen!