Bilisten tränger ut MC-förare i mötande trafik – sekunden senare får idioten precis vad hon förtjänar

.

Om det är något som irriterar mig så är det människor som inte respekterar andra i trafiken.

Det är inte bara otrevligt, utan även livsfarligt, att inte förhålla sig till lagar och regler när man sitter bakom ratten. Ett litet misstag kan kosta enormt mycket – och alla bilister måste hjälpas åt för att det ska flyta på ute på vägarna.

När någon beter sig illa så ska den personen givetvis straffas – helst genom att polisen får ta itu med situationen. Då blir det vanligtvis som allra bäst!

Ett exempel på när bilisters samarbete är A och O i trafiken är när det handlar om korsningar där dragkedjeprincipen tillämpas.

Blockerar hans väg

Tyvärr måste man räkna med att det finns ohyfsade personer som försöker smita före andra. Det är inte bara dumt, utan även livsfarligt.

Youtube

I det här fallet (klippet nedan) var det en kvinna i en grå Sedan som hänsynslöst försökte tränga sig före en motorcyklist. Bilisten kör in på vägen framför och blockerar vägen för MC-föraren. På så vis tvingar hon också ut sin medtrafikant i mötande trafik.

Motorcyklisten försöker fånga bilistens uppmärksamhet eftersom han hamnat i en ytterst farlig sits, men hon bara ignorerar och skrattar åt hans försök. Det hela skulle dock stå henne dyrt – bara sekunder senare.

Youtube

Det visade sig att en polisbil stod längre fram, som MC-föraren dessutom snabbt tog kontakt med – och tillsammans kunde man lösa situationen. Kolla nu in klippet nedan som fångades av mannens kamera.

Kvinnan ska ha fått någonstans mellan 200 och 300 dollar i böter – alltså flera tusen översatt till svenska kronor. MC-föraren laddade upp det hela på Youtube och valde dessutom att hylla poliserna som snabbt och effektivt tog hand om situationen.

Rättvisa skipades och en usel trafikant fick sitt straff! Helt klockrent!

Tycker du också att kvinnan fick vad hon förtjänade? Tryck då på dela-knappen, så kanske vi slipper sådan här galenskap framöver!

Den första upplagan av t-shirts med skämt som borde förbjudas har snart sålt slut – se vad alla garvar åt här. (Annons från Den som skrattar förlorar).