2 krutgummor testar speciella whiskyn för första gången, reaktionen får hela nätet att gapskratta

Jag tror att de allra flesta av oss minns vår första alkoholupplevelse. För vissa var det något positivt medan det gick lite sämre för andra. Som med så mycket annat här i livet.

En del kommer säkert även ihåg hur det var att testa en speciell dryck för första gången. Typ öl, vin eller någon starksprit. Sådant kan också etsa sig fast!

Många av oss tycker om att ta ett glas då och då, men givetvis ska man dricka med måtta!

Fireball är en whiskysort som särskiljer sig från de flesta andra. Den är betydligt sötare än vad whisky brukar vara och har en oerhört tydlig smak av kanel. Genom åren har den blivit mycket populär bland främst yngre människor (de har ju givetvis dock åldern inne för att dricka) och är exempelvis vanligt förekommande på barer i Sverige.

Men hur reagerar då en lite äldre publik på den här speciella alkoholdrycken? Youtube-kanalen Obsev Entertainment bestämde sig för att ta reda på det och bjöd in fyra riktiga krutgummor – två i taget – för att testa just Fireball.

Faller damerna i smaken

Och resultatet är helt underbart, som du kan se i klippet (nedan). Först berättar de dock lite om sitt förhållande till alkohol.

– Jag kan erkänna att jag dricker så gott som varje dag. Inga stora mängder, men jag tycker om att ta ett glas vin, säger en.

– Jag har alltid gillat festande, berättar en annan av damerna.

Den söta whiskysorten verkar dessutom falla dem hyfsat i smaken – och jag kan inte sluta le när jag kollar in det här klippet som verkligen bevisar att ålder bara är en siffra.

Närmare 5 miljoner har redan sett den härliga videosnutten!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/csRcw9ekpYU” /]

Dela gärna om du fick ett leende på läpparna, eller lämna bara en kommentar om dina egna upplevelser med en specifik alkoholdryck!