6 damer ställer sig på rad och kastar kläderna – hyllningen till äldre kvinnor får nu miljoner att jubla

Det finns både fördelar och nackdelar med att bli gammal. Visst kan man emellanåt drömma sig tillbaka om att vara 20 år igen och ha en drömkropp, men samtidigt kan man på äldre dagar luta sig tillbaka mot vishet och alla de erfarenheter som man samlat på sig genom livet.

Jag har själv inga problem med att åldras och ser fram emot att gå i pension. Så länge man har hälsan med sig får man ju då otroliga friheter att göra vad man vill. Även om man inte skulle trivas med att passera 50, 60 eller 70 år, så går det ju faktiskt att ha roligt ändå.

Det gäller att ta vara på det liv som vi får här på jorden. Att då sura, grubbla eller älta i evigheter kommer man sällan långt med. Ha i stället kul och njut av tillvaron så gott det bara går!

 

Svängig melodi

Året var 2014 när populära Donnalou Stevens släppte en hyllad musikvideo som än i dag är en av de mest spelade på Youtube. Hon och hennes väninnor framför en låt om äldre kvinnor (låten heter ”Older Ladies”) – och är en hyllning till alla härliga damer där ute i världen.

Youtube

Trots att man kanske är lite mer skrynklig i huden än när man var i 20-årsåldern så är man vacker ändå – och de män som inte accepterar det kan ju faktiskt dra ditt pepparn växer. Det är liksom lite av låtens budskap och jag tycker att det är helt klockrent!

Youtube

Dessutom är själva melodin riktigt svängig – och jag log brett genom hela klippet som setts av över 16 miljoner människor världen över! Det som verkar ha väckt mest uppmärksamhet är att krutgummorna ”kastar kläderna” i klippet, som en symbol för att man inte ska behöva skämmas över sin kropp!

Tryck nu igång videon nedan!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/O4QzHeUE-CM” /]

Jag tycker att detta var ett klockrent initiativ och givetvis ska man inte behöva skämmas för sin kropp bara för att man blir äldre! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan vi sprida det här viktiga budskapet vidare!