8 tjejer ställer upp sig för bröllopsfoto, men håll nu koll på kvinnan längst ut till höger

Jag har varit på en hel del bröllop i mina dagar. Dels ens eget, dels bekantas. Nästan varje gång har det i slutändan summerats som positivt – men det brukar sällan vara en dag helt utan komplikationer.

För brudparet är det ofta en stressig dag som man laddat för under en lång tid. Att allt ska gå smidigt är självklart målet, men så går det inte alltid. Det är nästan så att det hör till att något ska gå åt skogen.

Dagen när man gifter sig är något alldeles speciellt och något som man garanterat minns för resten av sitt liv. Då vill man självklart att allt ska vara så nära perfekt det bara går, men den stressen kan ställa till med vissa problem.

Genom åren har man ju fått höra talas om många bröllop som gått fullständigt åt pipsvängen. Det kan handla om allt från en katastrofal vigsel till att den efterföljande festen spårat ur. Det finns ju många olika delar av en bröllopsdag som kan gå åt fanders.

Leende på läpparna

I klippet (nedan), som setts av drygt 3 miljoner människor, har man samlat händelsen – dråpliga som roliga – från olika bröllop. Det är omöjligt att inte få ett leende på läpparna!

En av mina favoriter är när 8 tjejer ställer sig vid vattnet för att ta en bild, men kvinnan ut till höger kommer så nära en katastrof som det bara går i det här speciella sammanhanget!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/B2TlDWt03hE” /]

Var inte snål nu, tryck på DELA-knappen för att sprida detta till dina gifta vänner!