Aaron tar frun på bar gärning när hon dansar sensuellt i köket – men titta nu när hon vänder sig om

Musik kan göra konstiga saker med oss människor. Vanligtvis väcker det känslor – positiva som negativa – men det kan också få igång våra kroppar och bygga energi. Vi har nog alla ett gäng låtar som får oss att vilja dansa loss.

Själv använder jag mest musik i samband med träning och det är ett måste för att jag ska kunna ta mig igenom jobbiga pass, men jag vet många vänner som använder det som sällskap vid aktiviteter som matlagning, målning eller i rent avslappnande syfte.

När en favoritlåt kommer på och man är ensam, så är det lätt att börja svänga på höfterna eller sjunga med. De flesta av oss förvandlas ju exempelvis till otroliga artister inne i duschen, men den rätta känslan kan ju faktiskt uppstå lite varstans.

Då är det svårt att hålla tillbaka energin och det kan lätt bli så att man går loss – utan att för den sakens skull vilja bli sedd. Skulle det ske kan det lätt bli lite pinsamt.

Frun vänder sig om

I det här underbara klippet (nedan) tar Aaron sin fru på bar gärning när hon letar recept i köket, men det är inte just letandet som får honom att skratta inombords – utan det härliga faktum att kvinnan med full entusiasm dansar till musiken i bakgrunden. Här är det verkligen fullt ös!

Youtube

Hon jobbar mycket med höfter och rumpa och noterar inte alls att maken kommit in i köket och börjat filma.

Förrän hon vänder sig om…

Klippet har setts av över 11 miljoner människor och jag tror att de flesta kan relatera till fruns känsla när hon blir upptäckt. Det hela är dock helt underbart och varken hon eller maken kan hålla sig för skratt!

Man blir ju på riktigt bra humör av det här underbara klippet! Dela nu vidare om du håller med!