Anja släpper enorm brakskit när hon är själv på jobbet – då inser hon sitt ödesdigra misstag

Även om långt ifrån alla skulle erkänna det så pruttar alla människor. Allt ifrån förmögna stockholmstanter till norrländska grovjobbare släpper väder med jämna mellanrum, oavsett vad de säger. Att prutta bland folk anses otrevligt då pruttar kan både låta högt och lukta riktigt illa, men är man själv är det naturligtvis fritt fram att släppa loss.

I genomsnitt pruttar en människa upp till 20 gånger per dygn, enligt Vårdguiden. Dock sker nästan alla pruttar när man är ensam, oftast på toaletten eller under täcket när man sover på natten. Är man bland folk, på jobbet till exempel, så håller man sig, det hör till vanligt hyfs. Amerikanskan Anja Gridley trodde att hon var själv kvar på kontoret när två av hennes kollegor gick hem, och då bestämde hon sig för att släppa lös en riktig brakare, skriver Ladbible.

Filmar sin enorma brakskit

I ett klipp som Anja lagt ut på nätet kan man se Anjas två kollegor gå ut genom dörren, och Anja ser riktigt nöjd ut då hon äntligen kan släppa sig fritt utan att behöva tänka på sina kollegors välmående.

Bildkälla: Youtube

Anja släpper en riktigt lång och högljudd brakare som skulle fått en skogshuggare att rodna.

Snurrar på stolen och inser misstaget

Anja fortsätter att filma sig själv och snurrar på stolen. Då inser hon sitt extremt pinsamma misstag – en av hennes kollegor är kvar i rummet.
– David är vår videoproducent. Han är ofta så inne i sitt redigerande att han sitter helt tyst, men min prutt var tillräckligt högljudd för att han skulle vända på huvudet, säger Anja till Ladbible.

Bildkälla: Yotube

Se hela det pinsamma klippet här nedanför!

Så kan det gå när man inte ser sig omkring ordentligt! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta idag!