Barnbarnet lär sin 102-årige farfar att dyka – titta nu på hoppet som får hela nätet att imponeras

Att bli 102 år – det är väl ingen ålder?

Fråga bara den här fantastiske krutgubben som älskar att bada och plaska i vattnet – och han gör det dessutom med klass.

Mannens otroliga stil tar så gott som hela nätet med storm.

Ja, den här underbara krutgubben är ett lysande bevis på att ålder bara är en siffra. Han lever ett väldigt aktivt liv och älskar spännande utflykter – gärna tillsammans med familjen.

Farfar ville inte vara sämre

Därför blev han, på sin 102-årsdag, medbjuden av sitt barnbarn på en heldag ute på sjön – och när de hade kommit en bit ut, så var det dags att bada.

Om någon trodde att den gamle herren skulle hålla sig kvar i båten, då hade man fel.

Youtube

Barnbarnet dök i – men farfar ville givetvis inte vara sämre. Han satt dock först kvar och tittade på när ynglingarna plaskade runt i vattnet – och det såg ju så himla roligt ut, så då var det ju självklart att hoppa i själv!

Det blev dock ingen halvmesyr eller försök till att kliva i försiktigt.

Ska det badas – då ska det badas ordentligt!

Ingen kunde hålla sig för skratt

102-åringen bestämde sig, till allas förvåning, för att dyka ner i sjön – och det var ingen som kunde hålla sig för skratt när de chockades av krutgubbens otroliga stil.

Farfar fick först lite peppande stöd av barnbarnet – sedan flög han i som rena rama proffset och nu har hundratusentals människor förvånats av det fräcka konstnumret.

Youtube

Han må vara hela 102 år, men det råder ingen tvekan om att den här senioren vet hur man roar sig i livet. Tänk att kunna dyka lika snyggt som honom…

Här chockar farfar alla – med sitt perfekta dyk!