Bonde åker ut i snön med speciellt uppdrag, men titta nu närmare när kameran zoomar ut

Julen är en glädjens högtid. Då handlar det om att visa kärlek och omtanke mot sin omvärld. Det kan givetvis göras på många olika sätt, men det gäller att ta de chanser man får.

Bonden Dan på bondgården Prunty Farms tog tillfället i akt när det låg 25 centimeter snö på hans åker – och får nu nätet att jubla!

Jag minns när jag var liten och bodde hemma hos mina föräldrar. På julafton var det alltid en av våra grannar som gick och knackade på alla som bodde i grannskapet. Bara för att önska alla en god jul. Så himla trevligt!

Inte en så stor grej, kan tyckas – men han spred verkligen värme och omtanke. Sådana här saker kan verkligen få människor att må bra. Det behöver inte alltid vara så storstilat och påkostat.

– Man får göra vad man kan, brukade han säga – och precis så är det ju!

Nu nalkas ju julen igen och även om jag inte lär träffa grannen Peder, som han hette, så finns det många andra fina människor som sprider glädje!

Täcker 8 000 kvadrat

Ta bara bonden Dan på bondgården Prunty Farms. När snön låg tät över en av hans åkrar tog han traktorn ut på fältet – för att skicka en hälsning till omvärlden.

Det var inget enkelt uppdrag, ska sägas, men efter att han täckt in det 8 000 kvadratmeter stora området så kunde en drönare fånga in vad han skapat i snön!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/N679XwDUwT8″ /]

Hur häftigt? ”Merry Christmas” betyder som bekant ”God jul” på engelska!

Sådant här får en verkligen att må bra i juletider! Dela gärna om du också vill skicka en fin julhälsning till nära och kära!