Chef släpper kraftfull fis under viktigt möte – nu har klippet setts av över 20 miljoner människor

Något av det mest mänskliga och naturliga som finns är att fisa. Vi alla gör det – vare sig vi vill erkänna det eller inte. Sedan gör ju de flesta det i privata sammanhang, typ på toaletten – och det är självfallet där man bör ägna sig åt just den ”aktiviteten”.

Samtidigt kan det vara väldigt svårt att hålla tillbaka en rejäl fis. Ni vet när det riktigt bubblar inom en och den där prutten bara måste få komma ut. Av någon märklig anledning tenderar det hända under helt fel tillfällen. Typ vid stelare möten eller middagar.

Då gäller det att försöka smyga sig undan för att lösa sina gasbekymmer.

Det kan verka både omoget och barnsligt att skratta åt pruttar och brakskitar, men ibland måste vi få vara lite larviga. Man kan inte gå runt och vara gravallvarlig hela tiden – det tror i alla fall inte jag gör livet roligare.

De flesta av oss har nog varit med om det här att behöva släppa en rejäl fis, men tillfället är verkligen helt fel. Det kan handla om allt från en dejt till att träffa svärföräldrarna för första gången. Man vill inte, men det är en riktig kamp för att hålla inne den där prutten.

En rejäl brakare

Nåväl! Ett klipp på det här ämnet har fått närmare 20 miljoner människor på nätet att fnissa. Det är från USA och en övervakningskamera har filmat vad som ser ut som ett väldigt viktigt möte. En kvinna blir tilltalad som ”Madame President”, vilket ju nästan bara sker i högtidliga sammanhang.

Troligen handlar det om ett sammanträde inom någon form av större organisation. Alla som sitter längst fram är olika chefer och har en mikrofon framför sig – och därför blir det extra tydligt vad alla pysslar med.

Plötsligt, när ingen anar det, lägger då någon av en rejäl brakare, som tack vare mikrofonerna hörs klart och tydligt över hela salen.

De allvarliga personerna längst fram får plötsligt väldigt svårt att hålla sig för skratt – och kvinnan som tilltalas som president måste snart vrida bort sin mikrofon för att kunna sluta skratta.

Det hela är faktiskt väldigt roligt – och deras skratt smittar verkligen av sig. Jag kan verkligen förstå att det är extra svårt att hålla sig i ett sådant här lite stelt och allvarsamt sammanhang!

Kolla nu in klippet själva!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt! Det kommer garanterat dina vänner att uppskatta! Att sprida glädje är något av det snällaste man kan göra!