Dorsin chockar alla: Talar 25 språk på 2 minuter – arabiskan får hela publiken att vika sig av skratt

Genom åren har vi fått skratta massor åt Henrik Dorsin och hans galna påhitt.

Han har gjort succé i Parlamentet, blivit folkkär som snåle Ove Sundberg i Solsidan – men även gjort en hel del egna scenshower. Henrik Dorsin kan verkligen konsten att bjuda på sig själv och han är inte rädd för att skämta om sådant som kan anses lite förbjudet.

Den typen av humor, när man balanserar på gränsen, tycker jag är bäst. Han hanterar det dessutom på ett fenomenalt sätt – och det är få komiker som alltid lyckas få mig på bra humör, men det lyckas verkligen Henrik Dorsin med. Mannen är definitivt en riktig humörhöjdare!

Nyligen skrev vi om när Henrik Dorsin inför valet 2014 imiterade alla partiledarna – och det blev väldigt uppskattat hos er läsare. Har ni inte sett klippet bör ni definitivt kolla in det via länken!

Annars så snubblade jag tidigare i veckan över ett annat klipp som nog får anses vara minst lika roligt. Jag har skrattat i omgångar åt det här och kan bara inte tröttna. Kanske inte så konstigt, för det är åter igen en sådan videosnutt när Henrik öser på för fullt!

Youtube

I uppträdandet så ”reser han jorden runt” och visar sig kunna så gott som alla världens språk (så klart en överdrift). Inom loppet av cirka 2 minuter så avhandlar han drygt 25 språk uppe på scen – och hela publiken fullkomligt viker sig av skratt!

Det här är humorunderhållning när det är som allra bäst! Kolla in det själva!

Snåla inte nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt! Då kan du dessutom passa på att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!