Far och dotter chockar alla gäster med oväntad bröllopsdans – nu hyllas de av miljontals

Att få dansa med sin dotter på hennes bröllop är ju något som många pappor drömmer om att få uppleva. Det är givetvis en av de stora dagarna i dotterns liv – och som far vill man då få vara med och dela den stora glädjen.

Men för vissa duger det då inte med en vanlig, enkel vals. Nej, somliga föredrar i stället att slå på stora trumman – och att göra det där lilla extra!

Det gäller ju faktiskt att ta tillfället i akt och att njuta av stunden!

Pappan Nathan Ellison är exakt en sådan person. Han tycker om att göra uppträdanden med flärd och stil, så när hans dotter Mikayla väl gifte sig så bestämde han sig för att bjuda på en ordentlig show.

Dagarna före den stora händelsen så tränade far och dotter in en välskapt koreografi för att kunna chocka alla ovetande bröllopsgäster.

De börjar dock enkelt och lugnt. Det ser ut att vara dags för en vanlig vals eller liknande. Men plötsligt bryts harmonin av MC Hammers ”U can’t touch this” och NSYNC:s ”Bye bye bye”.

Då blir det allt annat än enkelt och klassiskt uppe på dansgolvet!

16 miljoner visningar

Gästernas reaktion är både högljudd och förvånad. Se nu videosnutten (nedan) när stämningen i lokalen blir helt explosiv och fullkomligt obetalbar.

Så här borde nog fler göra på sina bröllop i framtiden! Över 16 miljoner har sett det här underbara klippet! Jag kan inte sluta le!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/t-BHDpP5opA” /]

Snåla inte nu, DELA gärna om du också gillade den här imponerande showen!