Flickan börjar dansa i vardagsrummet – men håll nu koll till vänster när hon får oväntat sällskap

Flickan börjar dansa i vardagsrummet – men håll nu koll till vänster när hon får oväntat sällskap

Något av det bästa med att växa upp tillsammans med syskon är att man får en vän för livet som man kan hitta på massvis av galenskap med. Små oskyldiga hyss och skojigheter som sedan kan bli minnen för livet och som för oss närmare varandra.

Jag och min syster brukade ställa till det rejält för våra föräldrar under helgmorgnarna, men det var ju alltid kärleksfullt och något man kunde skratta åt tillsammans. På samma sätt brukade vi sätta upp små teaterföreställningar som hela släkten tvingades att titta på.

Sådana där tillfällen från barndomen kommer jag aldrig att glömma – och jag tror att de flesta har liknande minnen som liksom etsat sig fast.

Dans och musik har alltid varit en stor del av min uppväxt och därför ligger sådant där mig väldigt varmt om hjärtat. Det ger ofta uttryck för känslor och glädje, vilket fyller kroppen med vällust och energi.

Samma sak verkar det vara för barnen i det här underbara klippet (nedan). Det är lillasystern i familjen som kommit på en dans tillsammans med sina 3 äldre bröder.

Den är inspirerad av det väldigt populära datorspelet Fortnite som pojkarna brukar spela – och det är ju inte helt otänkbart att det är på så sätt som den här lilla tjejen fått sina bröders uppmärksamhet och vilja att ställa upp på en liten dansuppvisning.

Häftig koreografi

Det börjar dock med att den lilla flickan står själv inne i vardagsrummet, men snart får hon då sällskap från vänster i bild – och det hela utmynnar i ett härligt nummer med en häftig koreografi som mamma ser till att filma!

Det här verkar vara en syskonskara fylld av kärlek och glädje! Jag får ett stort leende och blir helt varm i hjärtat av det här!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/9_sLiNHFmh0″ /]

Snåla inte nu, DELA om du också tycker att familjekärlek är något av det bästa som finns!