Gammal tant får fråga om invandringen till Sverige, svaret får mig att sätta kaffet i halsen

Det är många frågor som är väldigt känsliga i dagens samhälle. Miljö, feminism, jämställdhet och integration är exempel på ämnen som verkligen kan väcka känslor hos människor.

Om man ska skämta om sådant så gäller det att hålla sig på rätt sida gränsen, annars kan man snabbt få många emot sig – och det vill väl egentligen ingen.

Robert Gustafsson tycker jag alltid har varit en mästare på att skämta på ett smakfullt sätt. Vad det än handlar om så känns det som att han håller sig ifrån att gå för långt – och jag kan inte påminna mig om att jag hört eller läst om människor som blivit kränkta av hans humor.

Å andra sidan är det ju nästan populärt att ta illa upp av saker och ting numera, så det finns säkert de som blivit irriterade på ”Robban”. Det är nog bara det att man inte hört så mycket om det.

I det här gamla klippet (nedan) är Robert Gustafsson utklädd till en gammal dam och han får då frågan vad han tycker om invandringen. Efter några sekunder går ”tanten” loss för fullt – och även om en del av det som sägs kanske inte anses helt okej, så har jag svårt att hålla mig för skratt.

Det är många nationaliteter som får sig en dänga av den här krutgumman. Bland annat våra grannar i väst – norrmännen.

Nåväl! Ni ska få kolla själva! Jag tycker att klippet är helt underbart, men om man känner att man har lätt för att ta illa upp så kanske det inte är någon höjdare! Jag är faktiskt tveksam till om det här hade fått sändas på svensk TV i dag.

Ni med lite fräckare humor kommer nog dock att få er en riktigt rolig stund!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/OWC2NzwU3y8″ /]

Tryck nu på DELA-knappen om du också gillar Robert Gustafsson!