Han börjar SMS:a när tusentals inväntar parets kyss, då vänder hon sig om och tar oväntad revansch

Han börjar SMS:a när tusentals inväntar parets kyss, då vänder hon sig om och tar oväntad revansch

Det är oerhört viktigt att värna om en relation och att avsätta tid för varandra. Även om man givetvis måste få ha sitt eget liv och sina egna intressen så får man inte glömma sin partner. Annars blir det svårt att skapa något långvarigt.

Ger man inte näring och omtanke till ett förhållande så kan det snabbt gå utför – som för paret i det här klippet!

En kille och hans flickvän var på basket i USA. Arenan var fullproppad med tiotusentals människor. Plötsligt fångades de på jumbotronens (den stora TV-skärm alla ser) ”kiss cam”. Det innebär att de zoomar in par som då ska ge varandra en puss, vilket brukar få publiken att jubla.

Det är som en rolig sidogrej från matchen. Kanske en av de mest populära inom amerikansk idrott – och i 9 fall av 10 brukar det sluta med en rejäl kyss på munnen.

Men den här killen fokuserade i stället på sin telefon. Han märkte vare sig flickvännens tydliga entusiasm, eller att hela arenans blickar var riktade mot de båda.

Youtube

Tjejen får ryggdunkningar

Hon blir då rejält trött på hans arrogans. Vi kan gissa att de tidigare säkert diskuterat att han spenderar för mycket tid med sin mobil. Sådant tillhör ju inte direkt ovanligheterna. I stället gör hon något extremt oväntat, som ni kan se i klippet nedan.

Både pojkvännen och publiken blir som i chock – men både i arenan och på nätet har det här bemötts med rejäla skrattsalvor.

Det är dessutom främst tjejen som backas här – inte den ointresserade och i sin mobil insjunka killen.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/Qh0BwuxHRAg” /]

Vad tycker du – gjorde tjejen rätt? Dela med dig av dina tankar!