Här driver dalmasar med den svenska sommaren – nu hyllas deras roliga klipp av miljoner på nätet

Vi svenskar är roliga! Under vinterhalvåret gnäller alla på regn, rusk och kyla. När det sedan blir sommar är många snabba på att klaga över hetta och myggbett. Givetvis finns det även positiva figurer – men jag kan tycka att det är förvånansvärt många som konstant letar fel.

Samtidigt är det roligt när folk på ett kul sätt driver med Sverige, traditioner och hur vi svenskar beter oss. Ett sådant klipp har nu gjort enorm succé på nätet – och jag kan inte sluta titta!

Alla har vi väl hört superhitlåten Despacito vid det här laget. Den skapades av artisterna Luis Fonsi och Daddy Yankee. Sedan den släpptes har den spelats över 4 miljarder (!) gånger på Spotify och Youtube.

Nu har ett gäng svenska killar från Dalarna, som kallar sig ”Sälengrabbarna”, gjort sin egen tolkning av låten genom att driva med den svenska sommaren – och främst alla jobbiga myggbett som den brukar bidra med.

Låten ”Dö Mosquito” har blivit en jättesuccé på nätet och hyllats av över 1 miljoner tittare! Kolla själva – och glöm inte att DELA längre ner om du också drog på smilbanden!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/8JgcANCVfKI” /]

Snåla inte nu, DELA om du också drog på smilbanden av det här roliga klippet!