Hon väntar tvillingar och är 4 dagar över tiden – men titta nu när hon lyfter på tröjan

Även i situationer som är pressade och jobbiga så kan det vara nyttigt att ta en andningspaus och i stället ha lite roligt för en stund.

Det kan få en på andra tankar – och i slutändan leda till något väldigt bra.

Så var det för paret, tillika blivande mamman och pappan, i det här klippet (nedan). Deras underbara show har nu dessutom fått över 2,5 miljoner människor att jubla!

Graviditeten är något väldigt vackert, men när man väl har nått de där 9 månaderna så vill man bara ha ut bebisen. Adderar man tvillingar till det hela så kan jag tänka mig att viljan att föda blir ännu starkare.

Mamman i det här (nedan) klippet hade gått över sina 40 veckor av graviditet med 4 dagar och hade provat nästan allt, men då bestämde hon och pojkvännen sig för att ta en dans framför kameran.

Det skulle dessutom visa sig att försöket för att få igång förlossningen funkade. 2 dagar senare födde hon sina tvillingar – och det hela var en naturlig förlossning som dessutom gick jättebra.

Under dansen till ”Let’s Get it Started” känns det som att bebisarna ska ploppa ut när som helst. När hon lyfter på tröjan ser man på riktigt hur enorm gravidmagen är!

Jag tycker det här är underbart, att man kan släppa loss på det här sättet i det här läget – och det är dessutom lite av en solskenshistoria att födseln gick så bra. Det får i alla fall mig att le!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/pb_AcnR5Tw8″ /]

Visst blir man på bra humör av det här? Tryck nu på dela-knappen om du håller med – och för att sprida denna solskenshistoria vidare!