Hund rusar ut för att leka kurragömma med barnen – otroliga reaktionen får alla att bryta ihop

Alla människor som har, eller har haft, en hund kan redogöra för vilken otrolig glädje som de dagligen her husse och matte. Vovvar har ett lite annat sätt att se på verkligheten än oss människor och deras charmiga bekymmerslöshet kan verkligen få ens hjärta att smälta.

Det är få saker som gör en så glad som när ens bedårande hund skiner upp, viftar på svansen och är så där barnsligt glad som nästan bara en vovve kan vara.

Då är det närmast omöjligt att inte smittas av glädjen och att själv dras med i lekfullheten.

När jag växte upp hade vi en hund som hette Ludde. Han var en riktigt busig rackare – men det absolut bästa han visste var att få släppas lös på vår stora gräsmatta. Då var det full fart som gällde och det var alltid underbart att se vilken lycka han utstrålade när han fick springa fri och leka.

Rumble

En annan hund som verkligen får en på bra humör är vovven i det här klippet (nedan).

Familjens hund släpps då ut på husets baksida där barnen då gömmer sig under en uppblåsbar mini-pool. ”Vart tusan tog de vägen?” kan man nästan se att hunden hinner tänka innan han kommer på ett genialt knep för att hitta rätt på dem igen.

Då händer dock något som ingen hade väntat sig. Den här hunden har en sådan underbar energi att man snart har en mini-pool som åker runt i full fart över gräsmattan. Kurragömma-leken förvandlas till något helt annat. Jag ska väl inte avslöja precis allt som händer, men kolla nu in klippet.

Jag kan garantera att även du kommer få ett leende på läpparna av det här söta energiknippet!

[arve url=”https://rumble.com/embed/u761k.vkiqd/” /]

Snåla inte nu, DELA vidare om du också älskar glada och söta hundar!