Hunden ser på skräckfilm med husse, se nu reaktionen när det blir alldeles för läskigt

Jag minns än i dag tydligt från min uppväxt när jag och min syster brukade passa mormor och morfars hund. Laban var en riktig spjuver som alltid hade roliga upptåg för sig – och man visste aldrig vad som skulle ske härnäst.

Men precis som så gott som alla andra vovvar hade han ett hjärta av guld och hade otroligt lätt för att få starka band till människor i hans omgivning.

Det bästa han visste var att jaga bollar och jag har själv alltid varit fotbollsintresserad, så vi delade dessutom nästan en hobby! Det är underbart när man kan göra annat tillsammans än att bara gosa och gå långa promenader.

Hundar är verkligen underbara djur som har lätt för att komma nära oss människor. På kort tid kan det skapas starka band – och vovvar är ofta både känslosamma och uttrycksfulla.

I det här klippet (nedan), som setts av över 2 miljoner tittare, kollar en Jack russell terrier vid namn Maylo på skräckfilm tillsammans med husse. Att titta på TV är något de ofta gör tillsammans och vovven brukar verkligen följa med i vad som händer framme på skärmen.

Det här är en uttrycksfull hund – och kanske är det därför som husse tar upp kameran och börjar filma när de kollar på den läskiga filmen.

Efter drygt 40 sekunder dyker det upp något som Maylo tycker är läbbigt på TV:n – och kolla nu hur vovven reagerar! Urgulligt! Det är nästan som en annan gör!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/v3MdbQ0p9VE” /]

Så sött! Snåla inte nu, DELA om du också fick ett litet skratt av klippet!