Idiot stjäl kvinnans parkeringsplats – klockrena hämnden är det bästa jag sett på åratal

Alla vi som har körkort har säkerligen varit med om att man åker runt länge och letar efter en parkeringsplats, men vart man än tittar, så är det knökfullt. Det blir till slut mest att man kör runt i blindo och hoppas att en ledig ruta ska uppenbara sig.

Sådant där kan vara oerhört frustrerande, men när man väl till slut hittar en parkeringsplats så är vanligtvis lättnaden oerhört njurbar. Det brukar dock kunna vara hård konkurrens om utrymmet när man ser att en annan bilist ska åka därifrån.

Då är man sällan ensam om att försöka komma åt den där åtråvärda platsen.

Det hände mig för bara någon månad sedan utanför mitt lokala Ica att jag åkte runt och letade efter en parkeringsplats. Till slut hittade jag vad som verkade vara den enda lediga, bestämde mig för att backa in – men då kom en annan bil från ingenstans och ”stal” min plats.

Det gjorde mig givetvis riktigt förbannad, men där och då orkade jag inte ta strid, så jag åkte vidare och lyckades efter någon minut få en annan plats när en parkerad bil lämnade.

Något av det mest frustrerande som finns är när folk inte kan bete sig på ett sjysst och vettigt sätt bakom ratten – och jag tycker verkligen att det finns många som måste bli bättre på att sköta sig i trafiken.

Hyllas av miljoner

En del av det är givetvis att respektera andra på parkeringsplatsen. Om någon hunnit före och håller på att parkera – ja, då får du faktiskt leta vidare. Att stjäla någons ruta så där är inte snyggt.

En kvinna som råkade ut för precis det här blev mäkta irriterad. En man filmade det hela uppifrån ett hustak – och klippet har nu setts av över 16 miljoner människor. Många verkar kunna känna den här kvinnans frustration.

Hon ska nämligen backa in sin bil – men då kommer en man från ingenstans och kör in där kvinnan planerat att ställa sig.

Det hela är glasklart och jag förstår verkligen att kvinnan i den röda bilen får lust att ställa till med djävulskap för mannen i den vita bilen.

Så kolla nu hur hon tar revansch! Det hela är fullständigt briljant. Både vad gäller hur snabbtänkt hon är och med vilken precision hon från vänster i bild utför sin klockrena hämnd!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/k-WqjpNIH9E” /]

Mannen i den vita bilen ångrar nog att han jävlades med den här kvinnan!

Snåla inte nu, DELA om du tycker att hon gjorde helt rätt!