Idiot vägrar sluta kasta skräp i naturen, håll nu koll till höger när bilisten får vad han förtjänar

Jag ska erkänna att jag inte är någon mästare på att källsortera och sådant där. Visst, jag försöker värna om naturen och gör vad jag kan – men ibland tar latheten över och då kan jag verkligen skämmas i efterhand.

Det handlar dock inte om värre saker än att jag exempelvis inte alltid komposterar, även om jag vet att det egentligen är något man borde.

Nåväl – jag lovar bättring från och med nu!

Att slänga saker ute i naturen eller så, det skulle jag dock aldrig få för mig!

Någon som dock inte alls brydde sig om miljön eller naturen är en bilist i det här klippet (nedan).

En lastbilschaufförs förarkamera filmar när en turist i en trafikstockning helt ohämmat kastar ut massvis av skräp från sin bil – rätt ut i naturen. Flera gånger ser man att saker flyger ut genom rutan och landar vid vägkanten.

Det här är givetvis inte alls okej – och chauffören bakom det här klippet skulle då ta saken i egna händer. Han stannar sin lastbil, kliver ut till höger – och gör det enda rätta!

Mannen plockar upp idiotens skräp – och slänger tillbaka det, rakt in i bilen som det kom ifrån.

Snacka om att det här måste ha varit en väckarklocka för den arroganta bilisten, som med all sannolikhet inte lär kasta skräp hur som helst i framtiden.

Stor tumme upp till lastbilschauffören som inte bara lät det här passera!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftomek.thomson.58%2Fvideos%2F168686200624960%2F&show_text=0&width=560″ /]

Tycker du att lastbilschauffören gjorde rätt? Tryck då på DELA-knappen här nedanför, så kanske vi tillsammans kan få färre att slänga skräp ute i naturen!