Kvinnan har precis tagit körkort och ska bara parkera – se nu horribla tabben när hon trycker på gasen

Vi är alla olika bra på att köra bil. Att manövrera ett fordon är dock inte så enkelt. Det är framför allt något man ska respektera – i synnerhet när man precis tagit sitt körkort. Då gäller det att vara extra försiktig, även om alla i trafiken ska göra sitt bästa för att underlätta för varandra.

Ibland går det dock åt skogen. Då får man bara hålla tummarna för att det går bra för alla inblandade. Sådant kan ju bero på allt från vårdslöshet till halka och fel på bilen.

Så länge man känner sig någorlunda bekväm bakom ratten, lyder lagar och regler samt gör vad man kan för att respektera sina medtrafikanter – då tycker jag att man kommit en bra bit på vägen.

 

Vad som gör någon till en bra bilförare kan diskuteras i evigheter.

Vissa hävdar nog att det handlar om hur snabbt man kan köra med kontroll, andra tycker säkerligen att det går ut på att hantera svåra situationer på ett bra sätt, medan en del anser att det är en sport att vara en talang på att parkera.

Precis tagit sitt körkort

Just det där med parkering och hur man sköter sig på parkeringsplatser kan driva människor till vansinne. Trots att det ofta går rätt sakta, så kan det dock gå helt åt skogen. Även här gäller det ju att iakttaga försiktighet.

Det blev en kvinna minst sagt varse precis efter att hon tagit sitt körkort, enligt Daily Mail.

Facebook / Daily Mail

Bilföraren skulle då in på en parkeringsplats när hennes horribla tabbe fångades av en övervakningskamera. För ja, det här är något av det värsta vi skådat vad gäller bilkörande.

There’s bad driving, and then there’s this…”, skriver tidningen som kommentar till det korta videoklipp, som nu sprids på nätet.

Ja, det här gick faktiskt helt åt helskotta, kan man lugnt säga! Vi får hålla tummarna för att det gick bra för kvinnan, men jag kan faktiskt inte hålla mig för skratt!

Vi känner alla en riktigt usel bilförare! Tagga nu den personen i kommentarsfältet!

Eller tryck på dela-knappen för att bjuda dina vänner på ett gott skratt!