Maken tvingas stryka julgardiner – men sättet han gör det på får hela nätet att jubla

Med julen alldeles för dörren är det mycket som ska hinnas med.

Man ska städa, pynta, laga mat och allt annat som hör den underbara traditionen till. Det gäller ju exempelvis att inte missa att hänga upp de röda julgardinerna som skapar en fin och mysig stämning i hemmet.

De måste ju dock strykas innan de åker fram – en inte alltid så rolig syssla. Samtidigt blir allt vad man gör det till – något som norrmannen Magne Berg tagit fasta på!

Det var när Magnes fru bad honom att stryka julgardinerna som han fick en helt briljant idé. I stället för att sura över den ganska trista sysslan så valde den glada norrmannen att göra det absolut bästa av situationen.

Får en på lysande humör

Han slår på det som nog ändå är jullåtarnas jullåt – Feliz Navidad – i hemmets högtalare. Sedan kopplar Magne in strykjärnet och börjar dansa sig igenom det hela. Hans mjuka rörelser tillsammans med den noggranna strykningen får en verkligen på lysande humör.

Youtube

Frun var snabbt framme med kameran och fångade makens klockrena upptåg. Klippet fick sedan snabbt tiotusentals tittare – och det är faktiskt inte så konstigt.

Det är ju så himla lätt att älska människor som bjuder på sig själva och lever efter divisen att ”det blir vad man gör det till”.

Snåla inte nu, tryck på DELA, så att även dina vänner får ta del av det här underbara julklippet!