Mannen klagar på smärta i munnen – men vad som kommer ut när han lyfter tungan lär få dig att kräkas

Mannen klagar på smärta i munnen – men vad som kommer ut när han lyfter tungan lär få dig att kräkas

Vi har alla olika saker som vi tycker är obehagligt.

En del avskyr spindlar, andra är rädda för övernaturliga väser och somliga svimmar av bara tanken på vad som finns i våra kroppar.

Om du tillhör de sistnämnda, så är nog det här inget för dig. Det som plötsligt kom ut ur den amerikanska soldaten Brandons mun är nämligen inget för den känsliga.

Du är härmed varnad.

Brandon Douglas är en soldat som var stationerad i Bahrain när det här hände. Han hade känt smärtor i munnen i några dagar – och gick till slut till badrummet med avsikten att se vad det var som försiggick egentligen.

Kom ut något vitt

Då kände han något hårt – och lyfte på tungan.

Ur spottkörtlarna såg han då hur det kom ut något vitt. Brandon tog sig till en tandläkare som då berättade att det var en så kallad ”spottsten” som höll på att formas.

Youtube

Fyra dagar senare gick den också att trycka ut. Soldaten filmade det hela – och i det vidriga klippet kan man se hur den flera centimeter långa skapelsen kryper ut från undersidan av hans tunga.

Gjorde inte speciellt ont

Först kan man bara se hur något gul-vitt sticker upp. Han drar sedan tillbaks sin tunga och då börjar ”pricken” att växa. Ju mer Brandon lyfter tungan, desto mer kommer stenen fram – och snart är den till och med utanför hans tänder.

Youtube

Det hela ska dock inte ha gjort speciellt ont. Smärtan var betydligt värre under tiden då själva spottstenen bildades.

Se nu själv det rätt äckliga klippet – men det är som sagt inget för äckelmagade!

Tänk vilka grejer kroppen kan skapa! Känner du någon du vill vara lite taskig mot i dag? Tagga då den personen på Facebook, så att han eller hon får se det här, eller dela vidare det här klippet till dina vänner!