Mia Skäringer berättar varför hon aldrig blev lucia – och bjuder på sig själv till 100 procent

Mia Skäringer Lázár är en av våra mest populära komiker och skådespelare.

Hon har synts till i TV, på scener och i diverse andra sammanhang under många år – och det kanske bästa med den underbara 43-åringen från Kristinehamn är att hon alltid bjuder på sig själv.

Här är det inga filter, utan man får alltid sanningen, genuina reaktioner – och med det också många skratt. Inte undra på att hon är en av Sveriges mest älskade kändisar!

Ja, Mia Skäringer Lázár är en riktig mångsysslare inom underhållningsbranschen. Det som hon på senare år kanske blivit mest känd för är rollen som Anna i populära Solsidan.

Därför blev Mia aldrig lucia

Det är dock många som också sett hennes bejublade scenshower. Exempelvis hyllade ”Avig Maria – No More Fucks To Give”.

Youtube

Mia bjuder alltid på sig själv och man får i alla fall känslan av att hon är rak, ärlig och öppen mot sin omgivning. Så var det i alla fall när hon från scenen berättade om varför hon aldrig blev lucia som ung.

– Jag var alldeles för fet. I sexan var jag nog fetast på hela skolan. Eller nej, det fanns en som var fetare. Han brukade köpa mina pannkakor för 20 kronor. Om jag någon gång ville sälja någon pannkaka förstås, säger Mia.

Här blandas allvar med humor på bästa sätt – och man blir nästan som trollbunden.

Bjuder på sig själv till 100 procent

Den 43-åriga komikern och skådespelaren berättar bland annat om sina ungdomsår, hennes familj och en hel del annat. Publiken kan inte hålla sig för skratt vid en del tillfällen – och Mia bjuder verkligen på sig själv till 100 procent!

Youtube

Kolla nu själv in klippet här nedanför. Det är strax över 9 minuter långt, men jag kan garantera att du inte kommer bli besviken. I alla fall om vi också gillar underbara Mia!

Tycker du också om Mia?

https://www.humorbibeln.se/roliga-klipp/johan-glans-brutala-sagning-av-sveriges-luciafirande-far-oss-att-skratta-sa-tararna-rinner/

Tryck då på DELA-knappen, så att även dina vänner får se det här! Det kan hon veklingen förtjäna!