Mia Skäringer tar i från tårna och beskriver en porrfilm – jag skrattar så att tårarna rinner

Mia Skäringer Lázár är helt fantastisk och har under senare år blivit väldigt folkkär i de svenska hemmen. Hon har gjort massvis av härlig underhållning – alltifrån radiokarriären med Klara Zimmergren och programmet Roll On till supersuccén Solsidan där hon är fullständigt klockren som värmlänningen Anna.

Något som man alltid kan vara säker på är att Mia bjuder på sig själv. Hon vågar verkligen sticka ut från mängden, ta ut svängarna, ha starka åsikter och att gå sin egen väg. Den typen av personer har jag alltid lätt för att respektera – och när man dessutom är så himla rolig som Mia är så blir hon givetvis bara ännu mer älskvärd.

Men om jag ska plocka fram det allra bästa som jag tycker att Mia Skäringer Lázár har gjort så är det att skriva boken ”Dyngkåt och hur helig som helst” som handlar om hennes egna erfarenheter av skilsmässa, föräldraskap och dåligt självförtroende.

Boken slog ner lite som en bomb i Sverige och i min bekantskapskrets blev den oerhört uppmärksammad och uppskattad. Det var många som kände igen sig i Mias beskrivningar av ångest och dåligt samvete.

Illustrerar en porrfilm

Samtidigt var det extremt befriande att den var skriven på ett så humoristiskt sätt!

Youtube

Boken blev senare, efter succén, till en scenföreställning. Som titeln hintar om, så handlar den dessutom en hel del om sex. Just den här delen som jag hittade på Youtube tycker jag är helt fenomenal!

När Mia går ”all in” och illustrerar hur en porrfilm fungerar så kan jag inte sluta skratta! Det här är bara så himla klockrent! Klippet är hela 12 minuter, men jag kan garantera att det är värt tiden!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/6A-QvQ_WUFw” /]

Var inte blyg nu, DELA vidare om du också skrattade!