Mikael Persbrandt ska klippa gräset – men nu får jättetabben tusentals att skratta

Mikael Persbrandt är en av Sveriges mest omtyckta och folkkära skådespelare. Genom åren har han ställt till med en hel del galenskaper, men samtidigt så är han en otroligt skicklig yrkesman som för den breda massan nog mest är känd som Gunvald Larsson från Beck-filmerna.

Det har genomgående under hans karriär varit tydligt att ”Micke” är en person som gärna bjuder på sig själv – och det är troligen en av de stora anledningarna till att han dessutom är så populär ute i stugorna.

Vissa tycker säkerligen att han är för mycket av en ”strulpelle”, men så länge man gör rätt för sig efteråt så måste det ju faktiskt gå att ha överseende. Ingen är perfekt!

Sommaren bjuder på många härligheter, men för oss som har en liten tomt att ta hand om så finns det dessutom en del måsten. Ett sådant exempel är att gräset ska klippas med jämna mellanrum. Det är kanske inte det allra roligaste, men jag kan faktiskt tycka att det är lite avslappnande.

Någon som tidigare i år dock råkade ut för lite strul när gräsklipparen åkte fram var just Mikael Persbrandt. I ett uppmärksammat Instagram-inlägg avslöjar skådespelaren den jättetabbe som han stod för när gräset skulle snyggas till.

Inte alltför nedstämd

”Micke” har en åkgräsklippare som tar hand om det mesta som kommer i dess väg – och då gäller det att hålla koll på var man åker. Just den biten slarvade Mikael Persbrandt med – och då gick det inte riktigt som han hade tänkt sig.

Kolla in klippet nedan!

Mobiltelefon, körkort, bankkort och lite andra värdesaker blev totalt söndertrasade när gräsklipparen tog hand om det som Mikael Persbrandt glömt att plocka upp från gräsmattan. Nu verkar han ju inte alltför nedstämd över det hela, utan kan bjuda på ett leende.

Något av det bästa som finns är människor som just kan konsten att bjuda på sig själva!

– Har man haft en dålig dag kan man alltid titta på denna, skriver en följare.

– Helt fantastiskt kul. Underbar underbar humor, kommenterar en annan.

Snåla inte nu, DELA vidare om du också tycker om Mikael Persbrandt!