Miljöaktivister trakasserar bonde med olaglig protest – men gubbens stenhårda revansch får dem att fly direkt

Miljön är numera konstant en av de hetaste samhällsfrågorna.

Medan somliga hävdar att vår planet håller på att gå under så menar andra att det där är överdrivet. Sedan finns de även som anser att vi behöver bli bättre på att ta hand om vårt klimat, men som knappast tror att domedagen kommer under de närmaste åren.

Jag tycker att man ska visa respekt för människor som väljer att ta den här debatten på största allvar – och det är nog bra att personerna som inte lägger någon vikt alls vid frågor om miljön får sig en spark i baken med jämna mellanrum.

Samtidigt måste man hantera sina känslor och yttringar på ett sådant sätt att ens agerande inte skadar andra. Man ska inte ta till olagliga medel för att få sin röst hörd – och det tror jag att det flesta av oss kan vara överens om.

För en tid sedan valde dock ett gäng miljöaktivister att ta lagen i egna händer. Man tog sig då, utan tillstånd, in på en bondes privata mark för att protestera mot genmodifierade livsmedel. Gruppen slog upp stora tält och förde oväsen för att ställa till problem för lantbrukaren.

Bad aktivisterna att lämna platsen

Det fick till slut bonden att tröttna.

Efter att flera gånger – utan resultat – ha bett aktivisterna att lämna hans mark, så beslutade sig gubben för att ta till ett oväntat knep för att visa vad han tyckte om deras provocerande protest.

Bild: Youtube

Bonden hakade fast en enorm latrintank bakom sin traktor, åkte bort till området där demonstranterna slagit upp sitt läger – och sprejade sedan ner så gott som hela platsen med stinkande kiss och bajs.

Det ledde slutligen också till att aktivisterna valde att lämna platsen.

Gubben passade dessutom på att slå två flugor i en smäll. Dels blev han av med sina ovälkomna gäster, dels är gödning av marken något han ändå ägnar sig åt då och då.

Hyllas för sitt fräcka agerande

Nu kunde han dock använda sin latrin till mer än ett syfte.

Bild: Youtube

Hans påhittiga, fräcka och stinkande revansch har fått nätet att koka. Majoriteten verkar tycka att bonden gjorde helt rätt som med tydlighet visade vad gan tyckte om demonstranternas agerande, men en del menar också att han kunde skött det hela på ett snyggare sätt.

Se klippet på bondens omtalade kontring här nedanför.

Vad tycker du – gjorde bonden rätt eller fel? Dela vidare artikeln för att berätta om din åsikt!