Mormor avslöjar unikt knep för att vika resårlakan – klockrena metoden hyllas nu världen över

De flesta av oss känner till att det är riktigt klurigt att vika så kallade ”dra-på-lakan”. Deras konstiga form är svår att hantera – och det är inte lätt att få dem helt platta innan det är dags att lägga in lakanen i byrån eller garderoben.

Det slutar vanligtvis med att man står där med en stor, skrynklig hög som man sedan bara trycker in där den ska förvaras.

Mormodern Terri Metz kan verkligen relatera till allas problem med resårlakanen. Därför bestämde hon sig för att lägga ut en video med sin klockrena, egenpåhittade teknik. Den geniala metoden har nu spridits över hela världen – och tokhyllas.

Videosnutten inleds dock helt oskyldigt. Terri står och berättar kort om hur mycket hon hatar att vika ”dra-på-lakan”.

Youtube

Sedan börjar krutgumman visa upp sin egenpåhittade teknik. Lakanet läggs ner på marken samtidigt som hon sätter sin ena fot på ett av hörnen. Sedan placerar hon andra foten på motsatta hörnet.

Kan inte hålla sig

Därefter sätter sig Terri och hakar fast sina armar längs ena kortsidan för att sedan lägga sig ner och sträcka ut alla sina lemmar mot varsitt hörn. Sedan börjar det bli riktigt intressant!

Youtube

Jag ska inte avslöja för mycket, ni får kolla själva, men personen som filmar kan inte hålla sig för skratt.

Klippet fick omgående enorm spridning på nätet – och människor världen över har nu otroligt roligt åt den udda vikningstekniken som eventuellt är roligare än vad den är bra.

Jag tycker dock att blir genial på grund av sin närmast unika utformning!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/sHw1LDZ9oeg” /]

Var inte blyg nu, DELA vidare det här för att sprida lite extra glädje i dag!