Argsint östgöte tvärnitar vid vägspärr i Norge, timmar senare avslöjas tabben som får miljoner att fnissa

Att hantera allt som händer ute i trafiken är inte det lättaste. Det kan handla om allt från att förstå skyltning till att bemästra bilen på rätt sätt.

Är man dessutom i ett annat land, där de talar ett annat språk, så försvårar det givetvis ännu mer.

Då kan det ske riktiga tokigheter. Kolla bara in vad som hände den argsinte mannen från Östergötland i det här klippet (nedan).

Nu fnissar miljontals åt hans lite roliga tabbe vid en vägspärr i Norge.

Jag vet själv hur det är att köra bil utomlands. Det är ofta lite knepig skyltning och man förstår sällan precis vad det står. När jag åkte genom Italien var det ren och skär förvirring, men det slutade i alla fall väl!

Ett annat klockrent exempel på hur fel det kan bli när du missförstår saker och ting ute i trafiken inträffade tidigare i våras då en man från Östergötland var ute och körde bil i Norge.

När han kommer fram till en vägspärr finns där en skylt som säger att när vägen är öppen så får bara fordon som väger under 7,5 ton passera.

Svensken missförstår dock fatalt vad ”7,5 t” innebär – och tror det betyder att vägen öppnas igen om 7,5 timmar. Därför ställer han sig och väntar länge, länge innan norsk TV till slut dyker upp för att undersöka vad östgöten gör där.

Setts av miljontals

Mannen är minst sagt upprörd på vad han tycker är usel skyltning – och klippet är faktiskt vansinnigt roligt. Det hela uppmärksammades i Kanal 5:s populära TV-program ”Breaking News” med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

Se utdraget från programmet nedan. Själva inslaget med mannen, som setts av över 2 miljoner människor, börjar 1.12 in i klippet.

Men jag lovar att det är värt den lilla väntan!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBreakingNewsFF%2Fvideos%2F1247610021953773%2F&show_text=0&width=560″ /]

Snåla inte nu, DELA gärna om du också fnissade!